PALETA Napoletana AN-32RF - perforata

435.00lei fara TVA

Paleta pentru introdus pizza in cuptor, perforata.
In intregime din aliaj de aluminiu.
Capat anodizat neutru, proiectat sa reziste la temperaturi inalte.
Gama Napoletana a fost concepută pentru a satisface nevoile producătorilor de pizza care fabrică pizza în stil napolitan, în cuptorul tradițional din lemn napolitan care atinge 500 de grade.
Perforatiile ,designul, forma circulară și cantitatea de găuri permit eliminarea ideala a excesului de făina, luand in considerare tradiția napolitana.
Maner anodizat negru, foarte usor si rezistent.
Sistem prindere cu 3 nituri care asigura stabilitate si rezistenta.

Dimensiuni: 33×33 cm

Lungime maner: 150 cm

Greutate: 0,91 kg

> COMPLETE LINE The holes are studied to facilitate and accompany the movements of the Neapolitan pizzaiolos.

> STRONG AND LIGHT The strengthenings on the head stiffen the peel guaranteeing stability and the taking hold of the heaviest pizzas.

> PRACTICALITY Light, flexible aluminium heads to allow for a scraper effect with specific ribs to ensure seal. Neutral anodising that makes the surface even and protects it from oxidisation Gentle, regular milling to facilitate taking hold of the pizza.

> HARD-WEARING AND SECURE: THE THREE RIVETS TThe three rivets in line guarantee complete safety and no movement, see the rivets used in aeronautics as junction for the metallic plates.

> PERFORATION LOW FRICTION AND REDUCED DUSTING FLOUR In the perforated versions (see p. 12), the peel and small peel heads have holes throughout the surface, specifically designed to ensure low friction and to release flour, preventing it from becoming attached to the pizza bottom and risking burning.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PALETA Napoletana AN-32RF – perforata”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up