Oliviera napoletană pentru ulei, fabricată artizanal din cupru, îți permite să distribui uleiul precum profesioniștii autentici din Napoli! Această olivieră, nu doar că se distinge prin designul său unic, dar și prin rezistența sa de-a lungul timpului, datorită materialului din care este construit. Este un accesoriu de nelipsit din restaurantele cu specific italian, pizzerii, trattorii, dar și în serviciile de catering care livrează pizza.
Înainte de PRIMA UTILIZARE, vă recomandăm să urmați următorii pași:
⚠ Într-un vas separat, fierbeți 0.5 litri de apă împreună cu o lingură de bicarbonat de sodiu.
⚠ După fierbere, turnați amestecul în olivieră pentru a asigura o igienă maximă. Această soluție va ajuta la eliminarea bacteriilor și a impurităților din interiorul olivierei.
⚠ Nu utilizați materiale de curățare abrazive.
⚠ Pentru curățarea periodică externă, recomandăm utilizarea oricărui produs potrivit pentru suprafețe metalice.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.