Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Pentru comenzi mai mari de 700 lei (fara TVA inclus), vă oferim transport gratuit.
 

Pachetele sunt în general trimise în maxim 2 zile lucrătoare de la primirea plății și sunt expediate prin Dragonstar Curier cu urmărire și livrare cu semnătură. 

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul procesării este fix, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoastră sunt bine protejate.

Condiții de returnare

Dacă nu sunteți pe deplin mulțumiți de cumpărăturile dumneavoastră puteți pur și simplu returna produsul în starea în care a fost livrat, în decurs de 30 zile de la recepție și vă vom returna banii (cu excepția cheltuielilor de transport) sau vi-l putem schimba cu un alt model. Legislația romana prevede: “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.”

Contravaloarea produsului va fi returnată în termen de maxim 30 zile de la data returnării, cu condiția, însă, ca produsul sa fie primit in aceeași stare în care a fost livrat, cu toate etichetele atașate și însoțit de toate documentele primate și în ambalajul original.

Un produs de o mărime poate fi schimbat cu același produs de altă mărime, în măsura în care mărimea solicitată este disponibilă. Dacă acea mărime nu este disponibilă se poate solicită schimbarea produsului cu un altul, plătind diferența de preț, dacă este cazul. Cheltuielile de transport vor fi suportate de către client.