DESPRE NOI

Gentitermoizolante.ro peste 11 ani În România

Mulțumim celor peste 5900 de clienți pentru încrederea acordată produselor noastre !

Noi comercilizam gențile cu cel mai ridicat nivel de calitate și pe durata cea mai lungă de testare (3 luni). Gențile noastre au o izolație 3M thinsulate + foam poly coated care oprește "compresia" izolației după folosire îndelungată sau spălare .

Gama de produse este foarte variată, cuprinzând genți termoizolante de diferite dimensiuni și culori.

Gama de genți termoizolante de catering poate fi folosită atât pentru păstrarea unei temperaturi scăzute (pentru suc, bere, gheță etc) cât și a unei temperaturi ridicate (pentru mâncare) . Temperaturile sunt menținute fară probleme până la 2 h, fără un alt sistem de răcire / încălzire și fără a fi legate la vreo sursă de energie ceea ce le face foarte mobile .

COVERTEXCORP

Suntem distribuitorul exclusiv al firmei CovertexCorp din Canada pentru Europa de Est.

Compania Covertex Corporation, liderul mondial în acest domeniu, este specializată în producția de genți și ambalaje termoizolante, pentru transportul de pizza și mâncare în condiții optime, păstrând prospețimea și temperatura produselor transportate.

DESPRE SERVICII

Oferim de asemenea soluții complete de livrare prin cutii de scuter, accesorii pentru livrări, cutii termoizolante, containere termoizolante pentru tăvi de tip GN și multe altele. Acum vă oferim și palete pizza perii cuptor, tăvi pizza, suport tăvi și palete pizza, casete paline, casete aluat pizza, cărucior pentru casete aluat, tăvi GN, oliviere, retine pizza, suporți perete și multe altele.

Ai întrebări? Nu ezita să ne contactezi la +40 773 942 931 ! | CONTACT