Termeni și condiții de utilizare

Termeni și condiții de utilizare

1. Contract intre Utilizator si SC Techsim Solutions SRL

 Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale inainte de a utiliza site-ul www.gentitermoizolante.ro.

2. SITE

Site-ul va este oferit de catre SC Techsim Solutions SRL.

3. ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

Utilizand acest site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni si Conditii,fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise,nu puteti utiliza acest site in nici un fel.

4. CONDITIILE FURNIZORULUI

Orice comanda efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a utiliza un produs sau serviciu. Prin completarea formularului de comanda sunteti de acord cu Termenii si Conditiile prezentului contract. Daca cererea dvs.va fi acceptata veti primi un e-mail de confirmare (sau orice modalitate de confirmare a comenzii) de la SC Techsim Solutions SRL si va intra in vigoare prezentul contract.

5. CUM COMAND ?

Comanda telefonica.
Pentru a comanda telefonic este de ajuns sa contactati Departamentul Vanzari la numarul de telefon: 0724-597398  Consultantii nostri va vor oferi informatiile necesare  comenzii si va vor acorda tot sprijinul pentru a selecta produsul care sa satisfaca cerintele dvs in cazul in care nu stiti ce ar trebui sa alegeti.

Utilizand acest site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni si Conditii,fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise,nu puteti utiliza acest site in nici un fel.

6. ANULARI / MODIFICARI

In cazul in care doriti anulare sau modificarea comenzii,este responsabilitatea dvs.de a informa in scris sau telefonic SC Techsim Solutions SRL despre intentiile dvs.
SC Techsim Solutions SRL nu poate anula/modifica comanda dvs.inainte de a primi cererea ferma.In eventualitatea modificarii unei comenzi SC Techsim Solutions SRL isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune.

7. TRANSPORT

Expedierea pachetului se va face printr-o firma de curierat rapid,taxele postale nu sint incluse in pretul produsului,acestea fiind de 13 lei + TVA.

8. MODALITATI DE PLATA

Plata se poate face
• in numerar, la livrare (clienti persoane fizice), pentru aceasta operatiune se percepe un cost suplimentar de 13 lei + TVA .
• prin ordin de plata/virament bancar (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice)
Plata in numerar, pentru produsele livrate din stoc (termen de livrare maxim 2 zile pentru Cluj Napoca si pana la 3 zile in alte orase), se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. Plata se face catre operatorul care efectueaza livrarea.
Pentru comenzile cu plata in numerar cu livrarea in Constanta sau alte localitati, plata se face integral in momentul livrarii.
Datele necesare pentru plata prin virament bancar sunt urmatoarele :

Nume firma : SC Techsim Solutions SRL ; CUI:RO28253267  ;Cont lei: IBAN RO97INGB0000999904647308 deschis la ING CLuj NApoca.

9. UTILIZAREA SITE-ULUI

SC Techsim Solutions SRL nu este responsabila pentru aptitudinile utilizatorului de a accesa sau utiliza site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.

10. OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

www.gentitermoizolante.ro nu vinde produse si/ sau servicii care sa fie cumparate de catre minori.Poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/ servicii destinate minorilor,dar achizitionate de catre un adult.

11. INTERZICEREA ACCESULUI PE SITE

SC Techsim Solutions SRL  isi rezerva dreptul de a interzice oricand accesul pe site fara o notificare prealabila.

12. FORTA MAJORA

SC Techsim Solutions SRL  nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora.
Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, incendii, inundatii, accidente grave etc., care pot afecta SC Techsim SRL sau furnizorii sai.

13. MODIFICARI ASUPRA SITE-ULU

SC Techsim Solutions SRL  isi rezerva dreptul de a modifica continutul site-ul,baza de date,precum si alte caracteristici ale site-ului.

14. CONFIDENTIALITATE

SC Techsim SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor . www.gentitermoizolante.ro si SC Techsim Solutions SRL  se angajazã sã nu transmitã datele personale ale utilizatorilor site-ului cãtre terti si sã le foloseascã numai în scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. www. gentitermoizolante.ro si SC Techsim Solutions SRL  nu încurajeazã SPAM-ul, nu furnizeazã adresa dumneavoastrã de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferã, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgã adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseazã paginile acestui site, fãrã acordul dumneavoastrã explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.gentitermoizolante.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.gentitermoizolante.ro.

15. LEGEA GUVERNANTA

Acesti temeni si conditii reprezinta contractul dintre Utilizator si SC Techsim Solutions SRL  si ste guvernat de legile din Romania.In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila,in termen de 30 zile de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC Techsim Solutions SRL .
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.gentitermoizolante.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Leave a Comment