Expedieri și returnări

Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt în general trimise în max 2 zile de la primirea plății și sunt expediate prin Dragon Star Curier cu urmărire și livrare cu semnătură.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul procesării este fix, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

Conditii de returnare

Daca nu sunteti pe deplin multumiti de cumparaturile dumneavoastra puteti pur si simplu returna produsul in starea in care a fost livrat, in decurs de 30 zile de la receptie si va vom returna banii (cu exceptia cheltuielilor de transport) sau vi-l putem schimba cu un alt model. Legislatia romana prevede:„Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciatului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.”

Contravaloarea produsului va fi returnata in termen de maxim 30 zile de la data returnarii, cu conditia, insa, ca produsul sa fie primit in aceeasi stare in care a fost livrat, cu toate etichetele atasate si insotit de toate documentele primate si in ambalajul original.

Un produs de o marime poate fi schimbat cu acelasi produs de alta marime, in masura in care marimea solicitata este disponibila. Daca acea marime nu este disponibila se poate solicita schimbarea produsului cu un altul, platind diferenta de pret, daca este cazul. Cheltuielile de transport vor fi suportate de catre client.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *