Despre noi

Despre noi

Firma noastră

Multumim celor peste 700 de clienti pentru increderea acordata produselor noastre !

Noi comercilizam gentile cu cel mai ridicat nivel  R  si pe durata cea mai lunga de testare (3 luni). Gentile noastre au o izolatie 3M thinsulate + foam  poly coated care opreste „compresia” izolatiei dupa folosire indelungata sau spalare .

Gama de produse este foarte variata, cuprinzand genti termoizolante de diferite dimensiuni si culori.

Gama de genti termoizolante de catering poate fi folosita atat pentru pastrarea unei temperaturi scazute (pentru suc, bere , gheta etc) cat si a unei temperaturi ridicate (pentru mancare) . Temperaturile sunt mentiunte fata probleme pana la 2 h fara un alt sistem de racire / incalzire fara a fi legate la vreo sursa de energie ceea ce le face foarte mobile .

CovertexCorp

Suntem distribuitorul exclusiv al firmei CovertexCorp din Canada pentru Europa de Est.

Compania Covertex Corporation , liderul mondial in acest domeniu, este specializata in productia de genti si ambalaje termoizolante, pentru transportul de pizza si mancare in conditii optime pentru a pastra prospetimea si temperatura produselor transportate.

Despre servicii

Oferim de asemenea solutii complete de livrare prin cutii de scutere, uniforme pentru livratori, accesorii pentru livrari,cutii termoizolante,containere termoizolante pentru tavi de tip GN  si multe altele .
Acum va oferim si palete pizza, perii cuptor, tavi pizza, suport tavi si palete pizza, casete palice, casete aluat pizza, carucior pentru casete aluat, tavi GN, oliere, retine pizza, suporti perete si multe altele.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *